Британските депутати изпратиха станали на крака и с овации напускащата поста министър-председателка Тереза

...
Британските депутати изпратиха станали на крака и с овации напускащата поста министър-председателка Тереза
Коментари Харесай

Тереза Мей се срина до сълзи, докато си тръгваше от британския парламент

Британските депутати изпратиха станали на крайници и с аплодисменти напускащата поста министър-председателка Тереза Мей, когато тя си тръгваше от камарата на общините след днешната й последна и на моменти прочувствена поява като водач, предадоха световните медии, представени от Блиц.

``
реклама  

62-годишната Мей наподобява се опитваше да сдържи сълзите си докато си тръгваше, когато спря, с цел да се ръкува с ръководителя на камарата Джон Бъркоу.

Депутатите обсипаха с похвали, укори и словесни нападки Тереза Мей, до момента в който тя за финален път отговаряше на въпроси по време на парламентарния надзор в качеството си на министър председател, преди да съобщи поста на Борис Джонсън.

``
реклама
" Отдавам дължимото на нейното възприятие за социална отговорност ", съобщи водачът на опозиционната Лейбъристка партия Джереми Корбин, който още веднъж прикани за парламентарни избори. Той сподели, че се надява Мей, която ще остане член на Народното събрание, да се " опълчи на безразсъдните проекти на нейния правоприемник ", явно имайки поради обещанието на Борис Джонсън да извади Англия от Европейския съюз до 31 октомври със договорка или без договорка.
 

 Embedded video

 

Тереза Мей съобщи, че след оставката си ще продължи да изпълнява отговорностите си като депутат в Камарата на общините, заяви ТАСС.

" След като извърша отговорностите си ще имам визита с кралица Елизабет Втора, а по-късно ще продължа работа в тази камара като редови народен представител ", сподели тя.

Мей се съгласи да подаде оставка през май, откакто не съумя да получи парламентарна поддръжка за договорката си за Брекзит, контрактувана с Брюксел. Тя посочи през днешния ден в Народното събрание, че е " работила неуморно, с цел да получи добра договорка за Англия ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР